Znani YouTuber Boogie2988 aretiran zaradi strelov z orožjem

Boogie2988 je eden bolj kontroverznih YouTuberjev, ki si je med svojo kariero nabral ogromno sledilcev in tudi nekaj sovražnikov.

Boogie2988, čigar pravo ime je Steven Williams, je najbolj slaven zaradi svoje persone Francisa, ki je nekakšen stereotip debelega in jeznega igralca. Boogie je preko teh posnetkov na YouTubu dobil preko 4 milijone sledilcev, dobro pa mu gre tudi na Twitchu, kjer ga spremlja več kot 400k oboževalcev.

YouTuber je lani septembra polnil časopisne članke, saj se je sporekel s še enim ustvarjalcem vsebine Frankom Hasslom. Ta ga je nato obiskal kar na njegovem domu, nakar je Boogie stopil iz svojega stanovanja s pištolo. To je nekaj časa držal ob sebi, nato pa je ustrelil v zrak. Frank se je nato umaknil in zadeva se je za nekaj časa umirila.

A očitno drame še ni konec. Popularni Keemstar je namreč na svojem Twitter profilu objavil sliko, da je bil proti Boogiju podan nalog za aretacijo. Tisti strel v zrak je bil očitno obravnavan kot napad in zdaj je prišel čas za obisk lokalne policijske postaje. Keemstar je še zapisal, da mu je Boogie v telefonskem pogovoru zatrdil, da se bo predal policiji danes, nato pa je na Twitterju zapisal tudi svojo objavo.

Sporočil je, da trenutne situacije zaradi legalnih razlogov ne more komentirati, a da namerava sodelovati s policijo. Poleg tega se je zahvalil vsem svojim oboževalcem in še zapisal, da ga nekaj časa ne bo na družabnih omrežjih, dokler ne razreši vseh teh stvari s policijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime