Novi igralni napovednik za Ratchet & Clank: Rift Apart pokaže 7 minut čudovite akcije

Sony in razvijalec Insomniac nas že nekaj časa dražita z novo Ratchet & Clank igro, ki bo tokrat nosila podnaslov Rift Apart. To bo že tretja ekskluziva, ki jo bomo lahko zaganjali samo na konzolah PlayStation 5 in glede na nedavni igralni napovednik bo nemara to tudi igra, ki bo najbolje izkoristila strojne mišice nove konzole.

Špil je videti naravnost čudovito, a čeprav so teksture oko solzeče in animacije hudo napredne, to niti ni največja posebnost tega naslova. Glavni trik se skriva v portalih, ki bodo igralno formulo lepo premešali in igralcem dostavili povsem novo igralno izkušnjo.

Kako bo zadeva delovala v praksi lahko vidimo v zgornjem posnetku, ki kaže povsem novo junakinjo Rivet. Ta lahko preko posebnega orožja Rift Tether kadarkoli ustvari portal, ki jo popelje v drugo dimenzijo, ta pa je v bistvu povsem nova stopnja, ki se zaradi novega PS5 diska naloži bliskovito hitro. Prehajanje med dvema dimenzijama smo že videli denimo v igri The Medium, a tu je zadeva precej bolje izpopolnjena, saj teče pri 60 sličicah na sekundo in ločljivosti 4K, medtem ko počasno premikanje zamenja urno šviganje med raznovrstnimi sovražniki, skejtanje po tirnicah in tekanje po zidovih. Ratchet & Clank: Rift Apart bo do konca izkoristil tudi napredne povratne učinke DualSense igralnega ploščka in res komaj čakam, da zadevo preizkusim tudi v praksi.

K sreči mi ne bo treba več dolgo čakati, saj Ratchet & Clank: Rift Apart izide že 11. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime