Far Cry 6 dobil nov dražilnik – večja predstavitev nas čaka jutri

Za igro Far Cry 6 smo sicer že dobili prvi napovednik, a ta ni prikazal nobenega igranja. Uradna predstavitev se je zgodila junija lani in od takrat nekih novih informacij nismo dobili. Ubisoft je izid igre pošteno zamaknil, saj bi ta morala iziti že februarja 2021, ampak kot vsi vemo, je med razvojni proces posegel koronavirus, tako da dokončnega datuma o izidu še vedno nimamo.

Far Cry 6 se bo odvijal v karibski deželi Yara, nastopali pa bomo v vlogi upornika Danija Rojasa, ki želi na vsak način iz oblasti zrušiti zlobnega tirana Antóna Castilla. Tega bo zvočno in obrazovno zaigral igralec Giancarlo Esposito, ki ga poznamo predvsem iz serij Breaking Bad, Better Call Saul in Mandaloriana.

Štorija sumljivo spominja na tisto iz Far Cry 4 in res upamo, da bo novi naslov vsaj malce premešal zdaj že malce utrujeno Far Cry formulo. Razvijalec pravi, da bo raziskovanje Yare veliko naredilo na vertikalnosti, tako da se bomo lahko sprehajali po ulicah in strehah, to pa naj bi igranju dodalo povsem novo dimenzijo.

Ubisoft nam je zdaj dostavil novi kratki dražilnik, ki je v bistvu napoved bolj obsežne predstavitve, ki nas čaka jutri ob 18.30, ogledali pa si jo boste lahko preko zgornjega video okna. Sicer je malce čudno, da je Ubisoft predstavitev pripravil za jutri, saj namerava 12. junija speljati svoj dogodek Ubisoft Forward, ki bo orisal vse njihove prihajajoče projekte.

Ampak nad prikazom zgodnjega igranja se ne bomo pritoževali in morda celo dobimo datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime