Popularna streamerka Alinity razkrila koliko zasluži na OnlyFansu v primerjavi s Twitchem

Twitch streamerka Alinity oz. Natalia Mogollon ima zelo uspešno kariero na Twitchu. Punca rada preigrava popularne igre tipa Apex Legends, to pa ji je med njeno kariero nabralo kar 1,3 milijona sledilcev na Twitchu.

To je veliko donacij in priliva iz strani oglaševanja, a Alinity se s tem ni zadovoljila. Tudi ona je bila ena tistih deklet, ki so letos skočile v jacuzzi in si tako še dodatno ojačale priliv denarja, zdaj pa je 33-letna zvezdnica pogledala še na platformo OnlyFans, kamor zahaja čedalje več streamerk.

OnlyFans je platforma, ki je znana vsakemu bolj veščemu uporabniku interneta. Stran omogoča uporabnikom ustvarjanje svoje digitalne trgovine, kjer stranke v zameno za naročnino dobijo dostop do razgaljenih slik uporabnikov. Zadeva je v zadnjem letu postala pravi fenomen in nekateri uporabniki gor služijo cele gore denarja. Internetna zvezdnica Tana Marie Mongeau je denimo potrdila, da je samo novembra 2020 na OnlyFansu nabrala preko 3 milijone dolarjev.

In slabo ne gre niti Alinity. Ta je v nedavnem intervjuju s še enim streamerjem Mizkifom povedala, da je samo v treh mesecih OnlyFansa zaslužila toliko denarja, da bi za takšno vsoto na Twitchu potrebovala 10 let. Alinity je nato povedala, da dejanske številke zaslužka ne namerava razkriti, a ta vsota je zagotovo gigantska. To namreč ni neka majhna streamerka, saj njen posamezni prenos v živo naenkrat spremlja tisoče ljudi in lahko ste prepričani, da vmes tudi pridno padajo donacije.

Alinity drži tudi popularen Instagram profil, ki je nabral 377k sledilcev, veliko teh pa ji je sledilo iz Instagram na OnlyFans platformo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime