Strategija Company of Heroes 2 in dodatek Ardennes Assault sta samo še danes brezplačna na Steamu

Če imate radi strategije iz 2. svetovne vojne in ste hkrati oboževalec serija Band of Brothers, potem ste že gotovo slišali za strategijo Company of Heroes.

Oba dela te priznane strateške serije je ustvaril razvijalec Relic, ki ima trenutno polne roke z delom na Age of Empires 4. Studio je sprva navdušil z igro Company of Heroes, nato pa je leta 2013 spočel nadaljevanje, ki je prav tako naletelo na dokaj pozitiven odziv. Leto kasneje so za Company of Heroes 2 spočeli še obsežnejšo razširitev Ardennes Assault, ki jo veliko igralcev označuje za najboljšo strateško enoigralsko kampanjo v obdobju 2. svetovne vojne.

A ni vse samo v igranju enoigralske vsebine, saj so te igre znane tudi po močni večigralski plati. Ta je po vseh teh letih še vedno živa, Relic pa je januarja za igro spočel novo posodobitev, ki je v igro vpeljala 64-bitno podporo ter med drugim tudi omogočila navzkrižno igranje med Steam in Windows trgovino igralci.

Relic samo ta vikend ponuja posebno promocijo za brezplačni prevzem drugega dela in tudi razširitve Ardennes Assault. Ponudba je veljavna samo še danes in ko enkrat igro aktivirate na sledeči povezavi, bo v vaši Steam knjižnici ostala za vedno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime