Novi Battlefield bo uradno razkrit 9. junija

Zdi se, da o novi Battlefield igri govorimo že celo večnost in čas bi bil, da založnik EA presneto zadevo že enkrat pokaže in spravi pričakovanja k počitku. No, dobra novica, je to, da nam na uradno razkritje ne bo treba več dolgo čakati, saj je EA uradno predstavitev zakoličil za 9. junij ob 16.00.

Dobili smo kratki dražilnik, ki pa ne prikaže praktično ničesar, razen naslova. Ta tokrat ne vsebuje številke, tako da očitno držijo govorice, da bo novi del imenovan preprosto Battlefield.

Na splet je že ušlo nekaj informacij. V novem Battlefieldu naj bi se dogajanje preselilo 10 let v prihodnost, tako da bomo v rokah držali novodobna orožja, z rahlim pridihom futurističnosti. Tako se lahko veselite naprednih dronov in robotskih psov, nastopali pa naj bi v vlogi najemnika, ki se bo lahko zavezal ameriški ali pa ruski strani.

Čaka nas torej zanimiva kampanja, seveda pa bo tu tudi večigralstvo. O njem ne vemo praktično ničesar, čenče pa pravijo, da bomo dobili vsaj prenovljeno verzijo battle royala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime