Fortnite bo v 7. sezoni dobil izboljšano grafično podobo

Fornite se v svojem 2. poglavju približuje že svoji 7. sezoni in v igri so se zato začeli pojavljati bizarni dogodki, saj so neke vrste vesoljci začeli kar ugrabljati igralce. Da bo to dogajanje čimbolj spektakularno se je razvijalec Epic Games odločil, da igri doda nekaj grafične olepšave.

Takoj je treba tu izpostaviti dejstvo, da to nikakor ne pomeni, da se bodo zaradi tega tudi dvignile zahteve glede strojne opreme. Vsi vemo, da je nadgrajevanje PC-jev trenutno nemogoča naloga in tudi razvijalec bi bil precej neumen, če bi trenutno te stvari spreminjal. Še več: nedolgo nazaj so v igro vpeljali nov nivo nizkih grafičnih nastavitev, ki zniža grafiko na minimum, tako da bodo lahko igranje izkusili tudi tisti na predpotopnih konfiguracijah.

Bo pa z novo sezono poskrbljeno za vse tiste, ki imate močne strojne komponente in bi si želeli lepše grafične podobe. Tako boste kmalu lahko gledali v boljše dimne efekte, voda bo bolj realistična, učinki nevihte in oblakov bodo lepši, dobili pa bomo tudi boljše sence. Epic Games je na konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X že vpeljal boljšo simulacijo eksplozij, zdaj pa se bo to preselilo tudi na PC.

Nove nastavitve boste našli pod možnostjo Epic, ki je obstajala že prej – ta se bo zdaj preselila stopnjo nižje in sicer na High, medtem ko Medium in Low nastavitvi ne bosta prejeli sprememb.

Poglejmo si še uradne zahteve za nove Epic nastavitve.

  • OS: Windows 10 64-bitni
  • Grafična kartica: Nvidia GTX 1080 ali AMD Radeon RX 5700 XT
  • Pomnilnik: 16 GB
  • Disk: SSD

Kot rečeno, nove grafične nastavitve prihajajo skladno z novo sezono, ta pa se bo na strežnikih pojavila že 8. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime