Režiser novega Jackass filma zaradi groženj s smrtjo vložil zahtevo po prepovedi približevanja iz strani Bama Margere

Če še morda ne veste je v pripravi nov Jackass film, ki bo pred kamere vrnil celotno zasedbo norih odštekancev, ki so za šokiranje igralca pripravljeni narediti vse. No, skoraj celotna zasedba, saj je bil iz snemanja izključen Bam Margera, ki je bil v originalnih izdajah Jackass filmov ključni del zasedbe, vendar pa ga v novem filmu ne bomo gledali.

Razlog za izključitev so bili Bamovi problemi z alkoholom in drogami s katerimi se ta igralcem bori že dolga leta. Enake probleme je imel denimo še en član Steve-O, a ta se je od svojih divjih dni spravil skupaj, postal čist in je zdaj povsem normalen možakar. Bam po drugi strani še vedno vodi življenje 20-letnika pa čeprav je danes star že 41 let. Dolgoletno uživanje substanc je na njemu pustilo posledice in produkcijska ekipa je imela njegovega obnašanja dovolj, zato so ga enostavno odpustili.

A Bam meni, da se mu je zgodila krivica. Produkcijo in soigralce je začel obtoževati izkoriščanja, saj naj bi mu ukradli ideje ter tako posledično tudi denar. Še posebej je jezen na režiserja Jeffa Tremaina ter soigralca Johnnyja Knoxvilla. Jeffu je začel pošiljati celo grozilna SMS sporočila, ki jih lahko vidite tukaj. V njih zahteva svoj denar, drugače se lahko zgodi kaj njemu in njegovi družini. Režiserju takšne besede seveda niso bile všeč, zato je odšel na policijo, ta pa je nato proti Bamu izdala prepoved približevanju Jeffu in njegovi družini.

Bam vse svoje teorije pridno deli na svojem Instagram profilu in njegovi posnetki so večkrat preprosto žalostni in kažejo opitega bivšega zvezdnika, ki nikakor ne more pozabiti svojih dni slave. Eden bolj zanimivih je denimo njegovo kreganje z ženo, ki mu pred kamero pove, da če bi se morda stuširal in umil zobe, bi morda celo še kdaj še kdaj seksala. Veš da je nekaj narobe s tabo, ko ti pod komentarji celo tvoji sledilci govorijo, da si čimprej najdi pomoč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime