Kdaj in kje lahko danes spremljamo Logan Paul vs Floyd Mayweather boksarski obračun?

Večkrat prestavljeni obračun med YouTuberjem Loganom Paulom in legendarnim boksarjem Floydom Mayweatherjem je nedavno dobil potrjen datum in ta je zdaj dobesedno pred vrati.

Zanimivo soočenje je postreglo z nekaj zanimive drame že tedne nazaj, ko se je dvojec prvič javno soočil. Takrat je namreč na prizorišče prispel Loganov brat Jake, ki je Floydu ukradel kapo in tako dobil nekaj zaušnic, celoten incident pa je bivšega svetovnega prvaka tako razburil, da se je zaklel, da ga bo našel in ubil.

Floyd bo zdaj lahko svojo jezo stresel vsaj na Logana, spopad pa se bo zgodil jutri, ob 5.00 zjutraj. Celoten dogodek se bo začel sicer že malce prej, ob 2.00 zjutraj, saj bomo dobili nekaj uvodnih borb, nato pa se bo zgodil spektakel večera med Floydom in Paulom.

Borba bo imela nekaj posebnih pravil, ki so malce bizarna. Boksarska komisija je borbo uradno sankcionirala, a ne pričakujte običajnega boksa. Eno od pravil denimo pravi, da se ne bodo seštevale točke, tako da na koncu ne bomo dobili uradnega zmagovalca. Po drugi strani bodo knockouti še vedno dovoljeni in čeprav tudi ta ne bo uradno razglasil dokončnega zmagovalca, bo ta znan vsaj pri gledalcih.

Dobra novica je vsaj to, da noben od borcev ne bo nosil naglavne zaščitne opreme, obračun pa bo trajal 8 rund – vsaka od njih bo štela 3 minute.

Obračun se bo odvil v Hard Rock Stadiumu v Miamiju, za ogled prenosa v živo pa bo treba odpreti denarnico in to kar pošteno. Dvoboj boste lahko gledali preko Fanmio uradne strani, vstopnica pa stane 49,99 $, kar vsekakor ni poceni. Dobra novica pa je to, da bo prenos omogočal tudi slovenski pretočni servis Voyo, prenos v živo pa se bo začel že ob 2.00 zjutraj in glede na ceno je to vsekakor bolj udobna možnost.

Tisti bolj iznajdljivi boste morda raje pogledali na YouTubu ali Twitchu za kakšnim nelegalnim prenosom v živo, ki bo seveda brezplačen, a ne bodite presenečeni, če bo takšnih prenosov bolj malo. Platforma Triller, ki je prenašala dvoboj Jaka Paula in Bena Askrena, je namreč zagrozila z visoko denarno kaznijo prav vsakemu, ki je spočel svoj nelegalni prenos v živo in to celo v vsoti 150.000 $ in morda bo s čim podobnim zagrozil tudi Fanmio.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime