Prince of Persia: Sands of Time predelava zamaknjena v 2022

Ubisoft si z najavo predelave igre Prince of Persia: Sands of Time ni naredil kakšne večje usluge. Prvi napovednik prenove je oboževalce franšize precej razburil, saj obstaja kar nekaj pristašev Princa, ki že leta in leta čakajo na nov uraden del, nato pa so dobili samo najavo predelave, ki je bila videti precej zanič.

Prince of Persia: Sands of Time Remake bi moral originalno iziti pol leta nazaj, a založnik si je malce pred izidom premislil in rojstvo igre je bilo zamaknjeno na marec 2021. Nato se je to zgodilo še enkrat samo mesec pred izidom, zdaj pa je uradni Twitter račun napovedal, da igre letos še ne bomo gledali. Izid je bil prestavljen v 2022, razvojna ekipa pa je sporočila, da razvoj lepo napreduje, a da trenutno nimajo kakšnih novih informacij, ki bi jih delili z javnostjo. Tako predelava ne bo prisotna na dogodku Ubisoft Forward, ki se bo zgodil 12. junija ob 19.00.

Takšen zamik je kar presenetljiv, saj bo zdaj igra zamudila vsaj debelo leto od originalno začrtanega datuma izida. Navsezadnje gre za predelavo, ki spet ne bi smela vzeti toliko časa, a morda se je založnik po negativnem odzivu premislil in bo končni produkt kvalitetnejši od tistega prvega napovednika.

Ubisoft ima kar nekaj težav s prestavljanjem iger. Gusarska igra Skull & Bones je že večkrat zamudila izid in ponovno začela razvoj in tudi njihov prihajajoči naslov Rainbow Six: Extraction je zgrešil originalno zastavljene cilje ter vmes večkrat spremenil naslov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime