Igra Palworld nam prikaže Pokemon svet za odrasle

Ko sem ugledal prvi napovednik za igro Palworld se ga skoraj prekinil nekje na polovici. Igra je bila namreč videti kot samo še en Pokemon klon, ki je bil zgrajen na hitro v nekem brezplačnem pogonu, saj je želel nekdo na hitro zaslužiti. Vidimo lahko prisrčne živalice, ki se sprehajajo po svetu, vse skupaj pa krasi fantazijska glasbena podlaga.

A nato se vse spremeni, ko nenadoma zapojejo orožja. Eden od Pokemon trenerjev v roke zagrabi brzostrelko in začne kositi nasprotnike, da pa bi se bolje zaščitil v roke vzame ovčjo živalico in to uporabi kot ščit, nasilja pa tam še ni konec, saj vidimo razstreljevanje stolpov z bazuko in če je vidnemu verjeti, potem nas čaka kar napredna fizika.

Pokemoni se tu imenujejo Palsi in vse se bo vrtelo okoli njih. Pomagali nam bodo v boju in razvoju ekonomije, saj jih bomo lahko ugrabili in posadili za trak, kjer bodo za vedno primorani izdelovati orožja.

Zadeva je vsekakor zanimiva in razvijalec Pocketpair na svoji Steam strani pravi, da bo tole večigralska igra v odprtem svetu. Razvijalcu vsekakor ne manjka ambicij, a treba je tudi upoštevati njihovo neizkušenost. Na Steamu so lani septembra izdali igro Craftopia, ta pa je še vedno v Zgodnjem dostopu, zadnje recenzije pa pravijo, da je očitno razvijalec opustil projekt, kar ne vliva ravno upanja v kvaliteto izdelave.

Kaj bomo dobili na koncu bomo videli šele enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime