Rick and Morty sta prispela v Fortnite

V bistvu je čudno, da je Fortnite, ki je znan po temu, da črpa like iz raznih filmov in serij, toliko časa čakal, da je v svoj objem privabil popularno risanko serijo Rick and Morty. To se je zdaj končno zgodilo, saj je igra nedavno stopila v svojo 7. sezono in s sabo prinesla cel kup nezemljanov in hkrati tudi priljubljeni par, ki ga sestavljata mali nerodni deček in opit znanstvenik.

Rick Sanchez je na voljo vsem Battle Pass/Fortnite Crew naročnikom, zanj pa boste morali doseči stopnjo 100. Za norega znanstvenika se bo tako treba presneto potruditi, a dobra novica je, da se je Epic pri vpeljavi lika v igro res izkazal. Prenesli so tudi risankast slog serije in čeprav ta izpade malce nenavadno v polni 3D igri, zadeva ni preveč moteča.

fortnite

Ricka lahko dobite tudi v verziji Toxic, oboževalci serije pa se lahko veselite tudi drugih dobrot. Na žalost Morty ni igralen lik ampak je bil spremenjen v ogromno kladivo Hammerhead Morty, ki ga lahko izrabite za zamenjavo osnovnega krampa. Tudi hrbtni okrasek se napaja iz serije, saj se tam pojavi Butter Robot, ki se še vedno sprašuje o smislu svojega obstoja.

Tu so še drugi okraski, kot so NLP padalo, poseben sprej in Rickov ples. Vse skupaj je lepa popestritev na čakanje nove sezone serije, ki se bo na vaših TV sprejemnikih pojavila 20. junija in ni vrag, da tam ne bomo prejeli tudi kakšne reference na Fortnite.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime