Dungeons & Dragons: Dark Alliance dobil nov igralni napovednik

Čas je, da se vrnemo v svet Dungeons & Dragons in pokoljemo krdelo zlobnih goblinov ter prisolimo zaušnico kakšnemu trolu. Razvijalec Tuque Games nam je že nekaj časa nazaj predstavil prvi igralni napovednik za svoj prihajajoči naslov Dungeons & Dragons: Dark Alliance, zdaj pa je prišel čas, da pokažejo nov video.

Dobili smo nekaj novega igranja in od bližje smo si lahko ogledali štiri igralne razrede ter njihove veščine. Tole bo akcijski RPG, kar pomeni, da se bo vse neprestano bliskalo, naši junaki pa bodo dobesedno leteli skozi grdavže. Bojevanje je še vedno videti leseno, saj nekako ni občutka, da bi naše sekanje bistveno vplivalo na animacije nasprotnikov, a morda se to vse spremeni ob izidu.

Dark Alliance

Razvijalec nam je predstavil tudi načrte glede prihajajočih DLC-jev. Prvi od njih izide že to poletje, imenoval pa se bo Wraiths. O tem dodatku še ni preveč znanega, vemo samo to, da bo brezplačen in da bo s sabo prinesel novo misijo.

Drugi DLC pride jeseni in bo prav tako brezplačen, s sabo pa bo prinesel nove sovražnike, med katerimi izstopajo troli ter dodatne težavnostne stopnje.

Najbolj pomemben bo tretji DLC Echoes of the Blood War, ki bo prava plačljiva razširitev in bo vsebovala povsem nov igralni lik, dodatno štorijo in še cel kup druge dodatne vsebine, ki je trenutno ne nameravajo še razkriti.

Na igranje nam ne bo treba čakati več dolgo, saj Dungeons & Dragons: Dark Alliance izide že 22. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime