Battlefield 2042 pokazal prvi igralni posnetek

Razvijalec DICE in založnik EA sta že pokazala uradno predstavitev igre Battlefield 2042, na včerajšnji E3 konferenci pa so igralci končno lahko videli tudi nekaj utrinkov iz igranja.

Kakor lahko vidite na posnetku bo uvedba strežnikov, kjer se bo naenkrat lahko mudilo do 128 igralcev, poskrbela za pravi kaos na bojišču. Video nam pokaže dogajanje znotraj mesta v puščavi in med visokimi stolpnicami se ne bomo premikali samo s pomočjo helikopterjev, ampak bomo lahko tudi uporabili zapestni izstreljevalnik vrvi ter se tako hitro povzpeli na odročne predele.

Seveda ne bo manjkalo tudi eksplozij, ves čas pa nam bodo grozili tudi uničujoči vremenski pojavi. Peščena nevihta bo vse obarvala v rdeče in vidljivost bo takrat padla na minimum, tako da bomo za take trenutke res morali plodno izrabiti timsko komunikacijo. Veliko težav bo povzročal tudi tornado, ki je sicer grozeč, a vseeno se mi zdi, da bi ga lahko naredili grafično bolj impozantnega.

Battlefield 2042 vsekakor obeta in osvežitev na področju večigralskega bojevanja bo ob izidu 22. oktobra več kot dobrodošla.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime