Partis je po treh mesecih vendarle nazaj

Minevajo dobri trije meseci odkar so se zakadili Partisovi strežniki, osebje najbolj priljubljene slovenske torrent strani pa je dobilo bolečo lekcijo glede delanja varnostnih kopij podatkov.

Med tem časom so slovenski ponudniki internetnih storitev lažje zadihali, saj je bil Partis odgovoren za množično pretakanje gigabajtov in ob njegovem izginotju je bil omrežna zasedenost veliko manjša. A kakor se koronavirus kriza počasi poslavlja in se civilizacija postavlja nazaj na noge, tako je tudi Partis začel z miganjem okončin in prvič po 10. marcu lahko uporabniki zopet začnejo s prenašanjem torrent vsebine.

partis

Uradna stran sicer ponuja samo prenašanje Smrkcev in na splošno je stran skoraj nedelujoča. Uporabniki foruma Slo-Tech že dolgo spremljajo razvoj situacije in ob ponovnem rojstvu je en uporabnik zapisal, da je tole očitno sprogramiral nekdo iz 1. letnika srednje računalniške šole v zameno za boljše razmerje sejanja/prenašanja. In stran je res komaj funkcionalna: vidimo lahko kategorije, a te ne delujejo, prav tako je iskalnik tam bolj zaradi lepšega.

Vendar pa obstaja rešitev tega problema. Če skočite na razvojno različico portala lahko dobite precej več vsebine kot so samo Smrkci. Tule iskalnik dejansko deluje in v bazi podatkov ne boste našli samo filmov in serij, ampak tudi igre in celo knjige.

Več kot očitno je tole zaenkrat samo okostje, ki zahteva še nekaj poštene dodelave. A uporabniki so kljub temu že zdaj navdušeni in najava glede delovanja je v zelo kratkem času pridobila več kot 1000 všečkov ter ogromno komentarjev, kjer vidimo veliko zahval ter ponujanja donacij za odlično opravljeno delo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

11 KOMENTARJI

  1. tole je porazno in si ne zasluži ponovnega rojstva. Imate portale kot so mojblink z izredno funkcionalno stranjo in prijaznim osebjem. Medtem, ko na partisu flov druga stran ni delovala 15 let od kadar so naredili stran, izredno malomarno. Da ne govorimo o temu, da je moderator oziroma lastnik vsaj tako se obnaša z imenom oficir dobesedno diktator portala, ki ne posluša nikogar, ki mu ne potisne pod nos denarja…naj lepe besede trenutnega nagovora nikogar ne preslepijo, ko je portal deloval je mislil, da je bog in batina in si po mojem prepričanju tega ne zasluži…

  2. oz bom tak napisal kar so to dali ven je ravnoprav za slo torrent sceno plug n play, sejajo tudi nic ne, prebrali hmmmm kaj je ze to, da bi se kaj poklikal po strani kaksno cudo je to ze spet, tako da ravno skp spadajo 🙂

  3. To da se na Partisu ni nic “sejalo” ne drzi. Lahko pa da tu in tam res ni bilo kaj dosti razpolozljivosti ! Mene je motil le ego/aroganten odnos do uporabnika. Bil sem izbrisan iz Partis 3x. Na torentih ki niso bili masovno iskani se ni dalo preziveti Partis politike kot uporabnik. Pasem sem bil prisiljen poseci po “fake 10 do 100x simualcijah sejanja”. Kot nov/svez uporabnik nisi niti dobil priloznosti da bi zadosti sejal torrente. Drugo kar je lahko zamera je nespostovanje in zascita uporabnikove anonimnosti. Uporaba VPN je bila 50% kvazi omogocena v ostalih pa te je enostano zabrisalo na google, potem pa pogajanja z “oficirjem” ce in da dostop in sem vsaj parkrat menjal uporabniski racun ker sem moral z nativnim IP-jem gor ! 99% vsebin pa se je dalo z nekaj truda najti drugje brez notoricnih registracij in pogojevanja.

    • Drži. Njihova politika sejanja je bila porazna. Nikjer tega več ne poznajo. Čisto enostavno bi bilo, če bi pretočnost bila razmerje. Če imaš razmerje 0.70, bi pač dol vlekel le 70%. Tako bi bil prisiljen pustiti komp vklopljen tudi po kančanem prenosu. O aroganci adminov pa brez besed. Karma jih je srečala s tem požarov, čisto prav jim je. Jaz sem partis uporabljal izključno za sinhronizorane risanke, ostalo je brezveze. Nobenih 4k flmov kar pomnim. Pojdite raje na

      https://rarbgway.org/torrents.php?category=movies

      tam je vse.

      Zdaj, ko je Partis nazaj, pa je čista loterija, ali bo sploh prikazal torente. Le tri pikice se vrtijo v krogu. Vmesnik, katerega izboljšavo so napovedovali že leta nazaj, je na stopnji najstnika. Porazno. Vneseš iskani niz, pa ti ga zbriše, ko prikaže ali ne prikaže rezultate. Pa se recimo zmotiš v eni črki, pa vse tipkaš ponovno. Porazno je kompliment za to skropucalo. Da o vsebinah ne govorim . prek 2 gb sem do zdaj redko kaj našel. Dol potegnil pa nisem nič, ker ga ne mislim več uporabljati, razen za slosinh.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime