A Plague Tale dobiva nadaljevanje Requiem

Igra A Plague Tale: Innocence je bila eno večjih presenečenj leta 2019 in tudi pri nas smo tej avanturi iz temnega srednjega veka podelili visoko oceno. Z zanimanjem smo spremljali zgodbe dekleta Amicia de Rune, ki se je morala spoprijeti s kugo in masovnim napadom podgan in neprestano bili na trnih, saj nismo skrbeli samo zase ampak tudi za svojega brata na katerega je črna poplava podgan neprestano prežala iz dobesedno vsakega temnega kotička.

Za razvojem je stal Asobo, ki ima v svojem repertoarju iger resnično nenavadno raznoliko ponudbo izdelkov. Ponavadi se razvijalec osredotoči na samo en žanr in poskuša nato v njemu postati alfa in omega, a to ne drži za Asobo. Pred A Plague Tale so razvili dirkaško igro The Crew 2, njihov zadnji projekt pa je bil Microsoftov Flight Simulator. Zdaj se zopet vračajo v obdobje temnega srednjega veka in najavili so delo na projektu A Plague Tale: Requiem.

O igri se trenutno ne ve veliko, saj prvi napovednik ni ravno zgovoren. Vidimo lahko zopet čudovito in groteskno grafično podobo, kjer bodo zopet glavno vlogo igrale podgane. Vrača se Amicia in njen bratec Hugo, punca pa je tokrat videti bolj odraslo in odločno, saj se brez strahu postavi naproti masi podganjih kosmatincev, hrbet pa ji krasi samostrel.

Žal je to eden tistih naslovov, ki je še daleč od izida in igrali ga bomo lahko šele enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime