Napovedan The Outer Worlds 2

The Outer Worlds bi morala biti tista igra, ki bi pokazala Bethesdi kako se zares naredi novodobni Fallout. Za razvojem je stal slavni razvijalec Obsidian Entertainment, ki pa je takrat imel pod roko bolj malo denarcev in čeprav je dobil založnika Private Division, projekt vseeno ni imel dovolj proračuna, da bi izpolnil vse svoje zastavljene cilje.

Tako smo na koncu dobili ambiciozno igro, ki pa ji je manjkalo globine. Obsidian je naknadno razvil še dva DLC-ja, a zdelo se je, da sta oba narejena z neko rezervno ekipo in da želi razvijalec samo izpolniti pogodbene obveznosti, nato pa bo ime Outer Worlds postalo pozabljeno.

Vendar pa temu ne bo tako. Microsoft je že nekaj časa nazaj kupil Obsidian, a dolgo se ni vedelo, ali je pod okrilje dobil tudi licenco za The Outer Worlds. Temu ugibanju je naredil konec na E3 konferenci, ko se je zavrtel kratki dražilnik, ki je uradno napovedal delo na nadaljevanju The Outer Worlds 2.

Video je zabaven, saj se ponorčuje iz dejstva, da je projekt šele začel svoj razvoj in da trenutno nimajo za pokazati ničesar razen novega logotipa. Opis napovednika ima pod sabo zapisano, da na raziskovanje čaka nov sončni sistem in nova posadka, a česa več niso upali najaviti.

Obsidian Entertainment je ta hip eden najbolj zaposlenih razvijalcev. Trenutno delajo na RPG-ju Awoved in preživetveni igri Grounded, zdaj pa so napovedali še The Outer Worlds 2. Uspeh si nedvomno zaslužijo, saj so nedavno praznovali svoje 18. leto obstoja in večino teh so se, kljub svojemu talentu, neprestano borili za preživetje in ta strah je pri njih končno postal odveč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime