F1 2021 v novem napovedniku predstavi zgodbo

Letošnja različica dirkačine F1 bo tudi prva, ki bo prišla po združitvi založnikov EA in Codemasters. EA je po nakupu britanskega studia v izjavi za javnost povedal, da to ne bo vplivalo na razvoj projektov in da bo Codemasters še vedno imel pri razvoju povsem proste roke. Kar je dobra novica, saj je bil F1 2020 presenetljivo dobra dirkačina, F1 2021 pa namerava igralno formulo samo še nadgraditi.

Glavna novost glede novega dela je vpeljava štorijalnega načina, ki se bo tokrat imenoval Breaking Point. Našo dirkaško pot bomo začeli v ligi F2, nato pa bomo preko treh sezon poskušali nabrati dovolj točk in slave, da se bomo lahko postavili ob bok največjim dirkaškim imenom karavane Formula 1. Breaking Point bo predstavil razne prijatelje in nasprotnike, Codemasters pa bo vse skupaj začinil tudi z vmesnimi sekvencami, ki so videti precej napredne.

Manjkali ne bodo tudi drugi, že uveljavljeni igralni načini. Tu velja izpostaviti MyTeam, ki nam omogoči ustvarjanje enajste ekipe Formule 1, naše naloge pa bodo zajemale najemanje dirkačev, njihovo treniranje ter ukvarjanje s sponzorji, saj nekdo pač mora plačati za naš tank goriva.

Tu bo tudi večigralski način, zanimiva pa je tudi vdelava sodelovalnega igranja. Skupaj s prijateljem se lahko podate v igranje kariere, poleg tega pa boste sobni dirkači veseli možnosti razdeljenega zaslona, tako da se bosta lahko za enim ekranom zabavala dva.

F1 2021 prihaja 16. julija, različici za PlayStation 5 in Xbox Series X pa bosta ponujali še bolj napredno grafično podobo in dodatno optimizacijo, ki bo skrajšala nalagalne čase.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime