VR igra I Expect You To Die 2 dobila nov napovednik in datum izida

Trg VR iger se je malce upehal. Čeprav se je zdelo, da bo Half-Life: Alyx poskrbel za nov val visokokakovostnih VR naslovov, se to ni zgodilo in VR igralcem ne ostane drugega kot pa preigravanje starejših naslovov ter da preigrajo vsako ponudbo, ki vsebuje vsaj malce potenciala.

Sem vsekakor spada igra I Expect You To Die iz leta 2016, ki nas je postavila v škornje vohuna, ki je moral preko naprednih VR potez rešiti uganke na različnih lokacijah po svetu. Igra se je prodala v dovolj veliki nakladni, da je razvijalec Schell Games napovedal delo na drugem delu s polnim naslovom I Expect You To Die 2: The Spy and the Liar.

Nova igra bo ohranila vse prvine originala ter tem dodala nekaj novih mehanik. Tudi tokrat bomo obiskali različne lokacije, reševali uganke in se izogibali tipičnim pastem za vohune, ki navadno vsebujejo veliko laserjev.

Razvijalec ni izdal točnega datuma izida, a vemo, da se bo to zgodilo enkrat poleti. Igro bomo lahko zagnali na Steamu, Oculusu in tudi PlayStation VR sistemih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime