Na Epic Games trgovini sta se pojavila zapisa za igri Final Fantasy 7 Remake in Alan Wake Remastered

Epic Games trgovina morda med samimi igričarji ni najbolj priljubljena, a več kot očitno je trgovina odprla dobre odnose z nekaterimi založniki in tudi razvijalci. Skozi leta obstoja je digitalna štacuna nase privlekla kar nekaj ekskluziv, zaradi česar se je na njo zrušil srd PC igričarjev, a po drugi strani nekatere od teh iger brez Epic Games trgovine sploh nikoli ne bi ugledali na računalnikih.

Ti dobri odnosi se bodo očitno nadaljevali tudi v prihodnosti, saj je Twitter uporabnik Wario64 med brksanjem po zbirki podatkov Epic Games trgovine nenadoma naletel na dva zapisa. Eden od njiju kaže vnos za shranjene položaje igre Final Fantasy 7 Remake, ki je zaenkrat še vedno zavezana samo konzoli PlayStation. Aprila je poteklo že eno leto od izida igre in igralci so začeli potiho upati, da bo založnik Square Enix naslov predelal tudi za druge platforme, a zaenkrat a temu ni ne duha ne sluha. Založnik se je v bistvu samo še bolj zavela Sonyju in za Final Fantasy 7 Remake izdal prvi DLC, ki pa ga lahko igramo samo na konzoli PlayStation 5.

A morda se vendarle pripravljajo na predelavo za PC. Square Enix je namreč v preteklosti za Epic Games predelal svojo celotno zbirko iger Kingdom Hearts in morda se podobna kupčija sedaj pripravlja tudi za Final Fantasy.

Podoben vnos je bil opažen tudi za igro Alan Wake Remastered. To je tudi prvi večji dokaz, da razvijalec Remedy Entertainment dela na predelavi 11 let starega naslova, ki dobil obuditev v slogu DLC-ja za igro Control. Dolgo je sicer že znano, da ima Remedy z Epic Gamesom zelo dobre odnose, saj so pred kratkim podelili brezplačne kopije igre Control, podpisane pa so tudi pogodbe za razvoj dveh projektov – eden od teh je očitno ravno predelava Alana Waka.

Po tem odkritju iz strani Waria64 je Epic Games odstranil oba vnosa o igrah, kar pomeni, da sta bila oba zapisa lahko posledica napake ali pa je nekdo pomotoma predčasno razkril presenečenji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime