Twitch odstranil streamerki Amouranth in Indiefoxx zaradi preveč nazorne seksualne vsebine

Platforma Twitch se je v letu 2021 znašla v zanimivem zapletu. Ženske streamerke so začele izkoriščati njegov ohlapen pravilnik in nenadoma so močno popularni postali prenosi v živo v jacuzziju, kjer dekleta v kopalkah jahajo napihljive blazine in v zameno za donacije na svoje telesa pišejo imena gledalcev.

Skupnost se je začela pritoževati, da ta dekleta, med katerimi sta bili najbolj popularni ekstremno joškata Kaitlyn “Amouranth” Siragusa in malce manj obilna Jenelle “Indiefoxx” Dagres, izkoriščajo Twitch samo za promocijo svojih OnlyFans kanalov in vsakemu je bilo jasno, da je v tem kar nekaj resnice. Pojavljati so se začele tudi skrbi zaradi mlajših gledalcev, ki takšni vsebini ne bi smeli biti podvrženi in Twitch je končno ukrepal ter ustvaril povsem novo kategorijo Pools, Hot Tubs, and Beaches.

To naj bi razrešilo situacijo, vendar samo na videz. Streamerke so namreč ugotovile, da ta kanal nima dovolj velike baze uporabnikov, kar je pomenilo manj gledalcev in posledično manj donacij. Zato so se obrnile drugam in odkrile so kategorijo ASMR, ki ima titansko število uporabnikov in to je seveda predstavljalo povsem nov vir dohodka.

ASMR je tako zamenjal jacuzzi in zopet sta na vrhu novega gibanja bili Amouranth in Indiefoxx. Dekleti pa se nista zadovoljili s šepetanjem v mikrofon, ampak sta svoje prenose obogatili tako, da sta oblekli testno oprijete pajkice, rit nastavile pred kamero in nato lizale mikrofon v obliki ušesa. Indiefoxx je zastavila še dodatne cilje in če se je na kanal naročilo 350 ljudi, je med lizanjem pogledala v kamero ter spuščala seksualne zvoke, za 700 naročnikov pa je prdnila v mikrofon. Res, brez heca.

Twitch ju je nekaj časa trpel in nato obe za določen čas odstranil iz platforme. Med časom pisanja sta Amouranth in Indiefoxx kanala odsotna, ni pa še jasno, koliko časa bo trajala njuna odstranitev.

Dekleti se s kaznijo očitno ne obremenjujeta preveč. Amouranth je zapisala, da je samo uro po odstranitvi njen OnlyFans profil dobil 587 novih naročnikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime