Razvijalec igre Abandoned skočil pred kamero in še enkrat potrdil, da ne dela na Silent Hill igri

Pisali smo že o ogromni teoriji zarote, ki se je konec prejšnjega tedna razvila na internetu. Razvijalec Blue Box Game Studios se je malce na neroden način poigral s svojimi Twitter izjavami in obupani Silent Hill igralci so postali prepričani, da je nastajajoča igra Abandoned v bistvu nov Silent Hill na katerem dela priznani ustvarjalec Hideo Kojima.

Začela se je množična detektivska igra in lov za sledmi in čeprav je razvijalec Blue Box Game Studios na Twitterju zapisal, da nimajo s Hideom in Silent Hill znamko nobene povezave, to spletnih detektivov ni ustavilo. Ti so trdili, da se razvijalec laže in da je šef studia Hasan Kahraman v bistvu samo najet igralec, saj v ozadju v resnici stoji velemojster Hideo Kojima.

Blue Box Game Studios se je še naprej trudil igralce prepričati v nasprotno. Zapisali so, da njihovo ekipi sestavljajo resnični ljudje in da samo želijo delati na projektu, do katerega delijo veliko strasti. Tudi to očitno ni bilo dovolj zato je dva dni kasneje pred kamero stopil Hasan in vsem še enkrat povedal, da je resnična oseba, da ni igralec in da ne delajo na Silent Hill igri. Človek je v videu praktično na robu solz in zdi se, da je bila njegova ekipa že tarča nadlegovanja iz strani ponorelih oboževalcev.

Obsežna tema na forumu Resetera je bila že včeraj zaprta, saj so očitno člani ugotovili, da odprta tema samo pomaga pri razpihovanju neresnice zaradi katere zna razvijalec postati še večja tarča napadov.

Kaj točno je Abandoned bomo videli v petek, 25. junija. Razvijalec bo takrat v PlayStation trgovino poslal posebno aplikacijo, ki nam bo omogočala gledanje napovednika. Ni še čisto jasno, kako bo ta zadeva delovala, a zagotovo si bo zaradi kontroverzije aplikacijo preneslo veliko uporabnikov. Abandoned bo sprva izšel samo za konzolo PlayStation 5, a nato namerava skočiti tudi na PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime