Ogromna modifikacija Dark Souls Nightfall dobila nov napovednik in datum izida

O modifikaciji Nightfall smo že pisali. Gre za ogromen oboževalski projekt na katerem dela 11-članska ekipa, med katerimi najdemo nekaj največjih imen Dark Souls modderske skupnosti. Nightfall bo štorijalno sledil dogodkom prvega dela in na začetku vidimo ponovno vstajenje nemrtvega v Undead Asylumu, ki nato skoči v prepad Kiln of the First Flame, kjer je igralec ravno porazil Gwyna.

Tako bomo nastopali v vlogi povsem novega lika in gledali bomo vse posledice, ki smo jih naredili med našim bojevanjem v originalni kampanji. Tako bomo obiskali nekaj starih lokacij, a sprehodili se bomo tudi skozi nove, čakajo pa nas novi nasprotniki, šefi ter kopica nove opreme.

Spremenjen bo tudi sistem bojevanja, saj se bomo lahko za kratek čas spremenili v nekakšno spiritualno obliko, ki nam bo omogočala hitro prečkanje kratkih razdalj. To bo uporabno pri šefih, prav pa bo prišlo tudi med raziskovanjem, saj bomo tako lahko hitro skočili čez kakšno lavo.

Modifikacija bo na voljo samo za Dark Souls Remastered, saj originalna predelava Prepare To Die vsebuje preveč tehničnih omejitev za tako ogromen projekt.

Novi napovednik pokaže nekaj novih lokacij in vidi se, da projekt še ni povsem dokončan. V enem kadru lahko vidimo sliko mesta, ki pa mu manjka osvetljevanje in zato izpade nekam bizarno. Upamo, da zadevo popravijo do izida, ki se bo zgodil 21. decembra – točno en mesec preden izide težko pričakovana igra Elden Ring.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime