Dying Light 2 z novim igralnim posnetkom predstavi svoje pošasti

Poljski razvijalec Techland je nedavno pokazal malce obsežnejši igralni napovednik za igro Dying Light 2 in s tem se je tudi želel dokončno rešiti govoric, da je projekt v škripcih in razvojnem peklu. Včeraj so se odločili igralcem predstaviti še en dodaten vpogled v igranje in sicer so pred naše oči pripeljali razne nasprotnike, ki jih bomo lahko srečali med raziskovanjem opustošene okolice.

Napovednik nas popelje v bolnišnico, kjer poskušate skupaj s še enim prijateljem odtujiti testerje za preverjanje okuženosti s Covid-19 smrtonosnim virusom, ki ljudi spremeni v nemrtve zombaklje. Seveda je bolnišnica prepredena z nemrtvimi hodečimi trupli zato je se je treba počasi infiltrirati v prostore ter se skrivoma odtihotapiti do zaklada.

Techland pravi, da bo tiholazanje v Dying Light 2 precej bolj izboljšano v primerjavi z izvirnikom. Tako ne bo treba vedno razčesavati črvivih lobanj, ampak se boste lahko skozi stopnje presmukali in jo odnesli s celo kožo. V igralnem napovedniku lahko vidimo, da se lahko nekaterim zombijem prikrademo čisto blizu in če smo tiho, potem bo z nami vse v redu.

Po drugi strani pa je bila to močno skriptirana misija in nekih novih mehanik glede skrivanja ni bilo videti, saj se samo počepljeno sprehajamo med sovražniki. Do sedaj še nismo videli nobenega pravega igralnega napovednika, tako da bo zanimivo videti, kako bo Dying Light 2 deloval tudi v praksi.

Izid igre je zaenkrat napovedan za 7. december 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime