Ghost of Tsushima: Director’s Cut prihaja avgusta skupaj z novim dodatkom

Izkazalo se je, da so govorice glede prve razširitve za igro Ghost of Tsushima držale in razvijalec Sucker Punch je včeraj ponosno najavil razširjeno različico originala z imenom Ghost of Tsushima: Director’s Cut.

Glavna zadeva pri Director’s Cut je vpeljava povsem novega štorijalne vsebine v obliki dodatka, ki nas bo odpeljala na otok Iki. Zopet bomo nastopali v vlogi Jina, ki so mu na uho prišle govorice, da so se mongolske sile preselile na povsem nov otok. S katano v žepu se bomo odpravili na lov za zavojevalci, a naloga ne bo tako preprosta in bo precej bolj osebna, saj bo pri Jinu vzbudila nekaj spominov iz preteklosti. Dodatek sicer ne bo samostojen, kakor so prej nakazovale govorice, a bo s sabo vseeno prinesel kup nove vsebine, kot so novi nasprotniki, tehnike bojevanja, oklepe in mini igre.

Director’s Cut bo hkrati tudi poskrbel za polnopravno nadgradnjo za konzole PlayStation 5. Tako se lahko veselimo 4K ločljivosti in urnega nalaganja stopenj, Sucker Punch pa bo poskrbel za implementacijo 3D zvoka ter posebnih učinkov na kontrolnem ploščku DualSense. Bodite brez skrbi, Director’s Cut bo na voljo tudi za konzole PlayStation 4, a nadgradnja ne bo brezplačna.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut bomo lahko kupili kot poln paket po ceni 70 € za PlayStation 4 in 80 € za PlayStation 5. Če si igro že lastite na konzoli PlayStation 4 lahko nadgradnjo na Director’s Cut naredite za 20 €, na PlayStation 5 pa boste za tak prehod zapravili 30 €. Če kupite polno različico igre za PlayStation 4 in si želite nato nadgradnje na PlayStation 5, potem boste morali Sonyju nakazati 10 €.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut izide 20. avgusta. Takrat bomo dobili tudi brezplačno posodobitev, ki bo med drugim prinesla možnost prilagajanja kontrol, končno pa bomo lahko med bojevanjem tudi dobili opcijo zaklepanja pogleda na nasprotnike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime