Twitch streamer PandaTV podrl rekord v maratonskem prenosu v živo, ki še vedno traja

Morda se spomnite, ko smo nekaj mesecev nazaj pisali o herojskem podvigu streamerja Ludwiga, ki je spočel naravnost neverjeten maratonski prenos v živo. Ludwig je pred kamerami stal neprestano kar 31 dni in gledalci so ga lahko gledali med igranjem iger, gledanjem filmov in tudi spanjem.

Njegov podvig mu je prislužil tudi bogate denarne nagrade, saj je nabral kar milijon dolarjev v donacijah, aprila letos pa je tudi prebil mejo 2,6 milijona naročnikov.

Maratonski prenos v živo je seveda pritegnil pozornost drugih streamerjev, ki so se odločili formulo skopirati in nekateri so upali, da bodo tudi zrušili Ludwigov rekord. Prvemu je to uspelo Jaredu ‘PiG’ Krenselu, ki je junija pred kamerami preživel 726 ur in tako premagal svojega tekmeca. A Jaredov rekord je stal manj kot mesec, saj se je na Twitchu pojavil nov izzivalec, ki namerava v kategoriji maratonskih prenosov v živo postaviti dosežek, ki ga še dolgo ne bodo premagali.

Avstralski streamer PandaTV je pred kamerami preživel že 844 ur, kar znese nekje 35 dni in ne namerava se kmalu ustaviti. Bradatega streamerja je na vrhuncu naenkrat spremljalo 11k gledalcev, v svojemu prenosu v živo pa si je zastavil več ciljev, preko katerih je popestril dogajanje. Gledalci z vsakim dolarjem podaljšajo prenos v živo za 24 sekund, vsak naročnik pa za nadaljnjih 120 sekund.

Med časom pisanja je ostalo še 19 ur prenosa v živo, ki ga je PandaTV zdaj poimenoval svoj lastni Twitch zapor. Naročniki mu dajejo zagon in zaobljubil se je, da bo prenos v živo trajal vse dokler se odštevalnik ne ustavi na 0. Tako kot pri Ludwigu mora tudi PandaTV pred kamero tudi spati, gledalce pa najraje zabava preko igranja igre World of Warcraft.

PandaTV je morda resda porušil rekord glede maratona, a ta se verjetno ne bo dolgo obdržal. Trenutno svoj maratonski prenos v živo drži tudi Escape from Tarkov streamer Pestily, ki pred kamerami stoji že 70 ur, zaobljubil pa se je, da bo prenosa v živo konec šele po 50 dneh. Glede na norost in vztrajnost Escape from Tarkov igralcev njegovim norim obljubam celo verjamemo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime