Ubisoft umaknil igro Might and Magic X: Legacy iz prodaje, namesto da bi popravil njene težave z zaščito

Pisali smo že o težavah na katere je naletela igra Might and Magic X: Legacy, saj ji je založnik Ubisoft 1. junija ugasnil strežnike in čeprav je to popolnoma enoigralska igra, je ta poteza praktično onemogočila igranje. Legacy namreč v sebi vsebuje protipiratsko zaščito, ki za delovanje potrebuje povezavo na strežnike, brez teh pa ni možno opraviti potrebne verifikacije.

Igralci so tako naenkrat ugotovili, da v kampanji ne morejo napredovati mimo prvega poglavja in zanašati so se morali na razne trike. A to je bila bolj uboga tolažba, saj do DLC vsebine sploh ni bilo več možno dostopati in Ubisoft je tako v bistvu prodajal izdelek, ki sploh ne deluje.

Igralci so potrpežljivo čakali, da bo založnik izdal popravek, ki bi odstranil zaščito iz igre, a očitno je šel Ubisoft po drugi poti. Namesto da bi popravili okvarjen produkt so igro preprosto odstranili iz Steama in iz svoje trgovine Uplay, nič pa ni znanega, ali bo igra še kdaj povrnjena v trgovine ali pa se lahko obstoječi kupci obrišejo pod nosom in bodo za igranje legalno kupljenega izdelka primorani namestiti crack.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime