Sony za jutri načrtuje večjo predstavitev PlayStation iger

V igričarskih krogih so v zadnjih tednih krožile govorice, da Sony za jutri pripravlja obsežnejšo predstavitev vseh pomembnejših naslovov, ki bodo v bližnji prihodnosti prispele na njihovi konzoli PlayStation 4 in 5. Navsezadnje je imel Microsoft prejšnji mesec na E3-ju res udarno konferenco in Sony nekako moral vrniti udarec in razkriti svoj katalog.

Dogodek State of Play je bil včeraj končno tudi uradno razkrit, a ta ne bo tako obsežen kot so nemara pričakovali vsi igralci. Da bi malce umiril pričakovanja je Sony na svojem blog zapisu malce bolje obrazložil podrobnosti dogodka in tam eksplicitno zapisal, da bomo zaman pričakovali nove igralne posnetke iz novega God of Wara ali pa kakšne nove informacije glede Horizon Forbidden West. Prav tako beseda ne bo tekla o naslednji generaciji PlayStation VR naprav.

Predstavitev se bo tako raje osredotočila na prihajajoči naslov Deathloop na katerem dela razvijalec Arkane. Ta sicer spada pod založnika Bethesdo, ki ga je kupil Microsoft, a kljub temu bo Deathloop za omejen čas možno ekskluzivno igrati samo na PlayStation konzolah. Sony je namreč z Bethesdo pred njenim nakupom podpisal pogodbo o ekskluzivnosti in tako smo sedaj do prišli do smešne situacije, da Microsoft tehnično gledano razvija ekskluzivo za konzole PlayStation.

Deathloop bo med nas prispel 14. septembra, poleg njega pa bomo v polurni predstavitvi videli še nekatere druge igre iz strani drugih založnikov ter nekaj indie naslovov. Kaj vse za nas pripravlja Sony še ni znano, a upamo, da morda vidimo kakšen Elden Ring igralni posnetek ali pa nemara tudi kakšno besedo namenijo Bloodborne predelavi.

State of Play se bo odvil v četrtek, 8. julija ob 23.00, prenos v živo pa boste lahko spremljali preko Twitcha ali pa YouTuba.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime