Lost Judgment dobil nov napovednik

Razvijalec Ryu Ga Gotoku je na včerajšnji Sonyjevi konferenci State of Play predstavil nov igralni napovednik za svojo prihajajočo igro Lost Judgment.

Gre za nadaljevanje igre Judgment, ki smo jo sprva dobili leta 2018 in je odvrtek znanih iger Yakuza, le da tokrat nastopamo v vlogi detektiva Takayuke Yagamija, ki se sprehaja po mestu Kamurocho in Isezaki Ijincho. Lost Judgment se bo igral podobno kot predhodnik, kar pomeni veliko zamahovanja s pestmi, izrabljanja specialk ter sodelovanja v smešnih mini igrah tipa karaoke. Razvijalec se je odločil povsem ločiti Yakuza in Judgment franšizi, saj bodo nadaljnje igre iz Yakuza serije vsebovale potezni boj, Judgment pa bo naprej peljal akcijsko pretepanje.

In tega je bilo v včerajšnjem novem igralnem napovedniku cel kup. Lost Judgment bo tako kot predhodnik omogočal tudi angleško podprto govorjenje, a pravi oboževalci bodo preklopili na japonščino, saj drugače zadeva izpade nekoliko čudno. Spet nas čaka zanimiva štorija, ki bo vsebovala tudi nekaj detektivskega vohljanja, kar ravno dovolj osveži igralno formulo, da vse skupaj ne postane preveč dolgočasno.

Lost Judgment bo med nas prispel 21. septembra, žal pa založnik SEGA igre, tako kot prejšnjega dela, ne namerava pripeljati na PC. To je malce čudna odločitev, saj so na računalnike prispele prav vse Yakuza igre, medtem ko je Judgment moč igrati samo na pretočnem servisu Stadia, tako da stavimo, da ima Google tudi za Lost Judgment podpisano neko pogodbo.

Dobra novica je vsaj to, da boste kupci Xbox One in PlayStation 4 kopij dobili možnost brezplačne nadgradnje na konzoli Xbox Series X in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime