Dirkačina F1 2021 v zadnjem napovedniku pred izidom prikazala čudovito grafično podobo

Razvijalec Codemasters zdaj spada pod založnika EA, nakup pa se je slednjemu definitivno splačal, saj je z njim pod okrilje dobil tudi ekskluzivne pravice za izdelavo Formula 1 iger. Codemasters je z F1 2020 presenetil in dostavil res dobro dirkaško izkušnjo, F1 2021 pa ne namerava izgubiti zagona in bo samo dodelal vzpostavljene mehanike.

Ena od največjih novosti nove igre je Braking Point igralni način, ki je v bistvu kampanja katera v sebi vsebuje pravo zgodbo. Igrali bomo začetnika, ki bo svojo dirkaško pot začel v Formuli 2 in samo vztrajnost ga bo pripeljala v prestižno karavano Formule 1. Codemasters je tokrat poskrbel tudi za lepo izdelane vmesne sekvence in morda končno dobimo dirkaško igro, ki vsebuje vsaj povprečno štorijalno podlago.

Med igranjem kariernega načina bomo lahko izkoristili še eno novost: Real-Season Start. Igra bo spremljala rezultate iz resničnega življenja, tako da bomo lahko izbrali poljubnega dirkača in začeli dirko na štartnem mestu, ki si ga je prislužil dirkač iz mesa in krvi.

F1 2021 je dobil še zadnji napovednik pred izidom in kakor lahko vidimo, je grafična podoba resnično čudovita. Dirke bomo lahko štartali od 16. julija dalje, prednaročniki Digital Deluxe verzije pa boste igranje lahko začeli že 13. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime