Jackass Forever dobil prve slike iz snemanja

Za nami sta bili dve težki leti samoizolacije in prerekanja, tako da bi nam hudo prav prišlo nekaj dobrega smeha. In kaj je bolj smešno kot pa gledati kup možakarjev, ki se na različne domišljave načine poškodujejo samo za našo zabavo?

Ravno to bo poskušal doseči Jackass Forever, saj se Johnny Knoxville in njegova ekipa po desetih letih vračajo v akcijo. Pred kamere bodo stopili skoraj vsi stari zabavljači, a nekateri bodo manjkali. Ryan Dunn je umrl že leta nazaj v prometni nesreči, njegov najboljši prijatelj Bam Margera pa naj bi sprva pri filmu sodeloval, a je bil nato odrezan od ekipe, saj preprosto ni mogel nehati s popivanjem.

Jackass Forever je pre kratkim dobil tudi prvih par slik iz snemanja in kakor lahko vidite nas čaka nekaj dobrih starih kaskaderskih podvigov. Med drugim se lahko veselimo streljanja iz topa, izzivanja kače in neke čudne naprave pod vodo, ki že malce spominja na film Žaga. Traparij bo cel kup in bodo tudi nevarne, saj sta se Johnny Knoxville in Steve-O poškodovala že drugi dan snemanja in sta morala celo obiskati bolnico.

Prav bi prišel že kakšen pravi napovednik, saj je izid filma že zelo blizu in ga bomo lahko gledali od 3. septembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime