Chernobylite bo imel očitno res zanič glasovno podajanje

Ljubitelji sovjetske post-apokaliptične okolice zagotovo pridno čakate na izid igre Stalker 2, a ta naslov je še precej daleč od izida. Za prekinitev suše bo poskušal poskrbeti Chernobylite, ki ga lahko že nekaj časa na Steamu igramo v obliki Zgodnjega dostopa, še ta mesec pa se lahko veselimo verzije 1.0.

Čeprav Chernobylite precej spominja na Stalkerja, se od njega tudi močno razlikuje. Zgodba bo sledila stopinjam Igorja, ki je včasih delal v Černobilu, zdaj pa se po 30 letih zopet vrača v zapuščeno radiacijsko okolico, saj je tam izginila njegova zaročenka Tatianna. Na poti mu ne bo stala samo sovražna militaristična frakcija, saj se po zapuščenih zgradbah skriva tudi nekaj veliko bolj zlobnega in nadnaravnega.

Igor se bo občasno srečal tudi z zlobnim bitjem, ki je znan samo pod imenom Black Stalker. Novi napovednik, ki je hkrati tudi zadnji pred dokončnim izidom igre, prikaže nekaj njunega dialoga in zvočna govorca sta res amaterska. Kar je čudno, saj Chernobylite na splošno izgleda kot kvalitetno narejen izdelek, ki v primerjavi s Stalkerjem, da več poudarka na dobro zgodbo, nabiranje izurjene ekipe ter grajenje domače baze.

Chernobylite bo na Steamu izšel 28. julija, kasneje pa bomo dobili različico za konzole.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime