Bloodborne “predelava” za PlayStation 1 dobila nov igralni video

Kdo ve, če bomo kdaj res dobili uradno predelavo igre Bloodborne, ki bi ji vsekakor prav prišlo nekaj optimizacije za nove konzole, še bolj pa bi bili veseli predelave za PC. Govoric sicer ne manjka, a Sony do sedaj ni še spregovoril nobene besede o kakšni potencialni nadgradnji.

A nič zato, saj bomo morda pred tem doživeli predelavo v obratni smeri na kateri dela podjetna modderka Lilith Walther. Ta je že nekaj časa nazaj vzbudila zanimanje s svojo neuradno predelavo, ki Bloodborne spremeni v igro, ki spominja na nekaj iz ere konzole PlayStation 1.

Bloodborne Demake je nekaj časa nazaj izdal posnetek boja s šefom Cleric Beast, Lillith pa je zdaj za nas pripravila nov šefovski obračun, kjer glavno vlogo igra Father Gascoigne. Kakor vidite je v razvoj bilo vloženo kar nekaj delavnih ur in rezultat je posnetek, ki je resnično videti kot bi ga poganjala PlayStation 1 konzola. Zadeva v resnici ne teče na tej arhaični strojni opremi ampak na PC-ju, Lillith pa je estetiko teh konzol zadela v polno. Dodaten plus so še horizontalne črte, ki poustvarijo gledanje slike na ostarelih CRT monitorjih.

Lillith ne namerava predelati cele igre, ampak samo prvih nekaj šefov, dobra novica pa je to, da namerava potem dokončano modifikacijo ponuditi v igranje vsem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime