Assassin’s Creed Valhalla – razširitev The Siege of Paris prihaja 12. avgusta

Assassin’s Creed Valhalla bo kmalu dobila svojo drugo razširitev The Siege of Paris, ki bo glavnega junaka Eivorja in njegovo tolpo bojevnikov Raven Clan odpeljala oblegati obzidje Pariza. Ubisoft se je že ob izidu originalne igre pohvalil s tem, da bo to največja bitka v zgodovini Assassin’s Creed iger, tako da že brusimo sekire za naš glavni nastop, ki se bo zgodil 12. avgusta.

Vendar pa bomo lahko Eivorja popeljali v nove avanture že pred tem. Razvijalec namreč namerava še pred tem zagnati novo sezono, ki se bo tokrat imenovala Sigrblot, ta pa bo s sabo pripeljala cel kup novih aktivnosti. Čakajo nas tri nove naloge, dodatni okraski za vašo naselbino ter nov sistem pretepaških turnirjev, kjer bomo morali nastopati s še enim zaveznikom. Morda najbolj pomembna novost nove sezone so dodatna orožja, pri teh pa izstopa čisto pravi enoročni meč z imenom Skrognung. To se nemara ne zdi velika zadeva, a Valhalla do sedaj začuda ni omogočala vihtenja mečev in Ubisoft je tako končno uslišal želje igralcev, ki se nad pomanjkanjem rezil pritožujejo že od samega začetka. Nova sezona se začne 29. julija in v njej se bomo lahko zabavali vse do 19. avgusta.

Začuda o The Siege of Paris niti ne vemo preveč. Naš junak bo tokrat obiskal Francijo, tam pa bo naletel na nove nevarnosti. To, da igralce čaka povsem nova oprema, niti ni več novica, zanimivo pa je, da bo dodatek prinesel tudi nove sposobnosti in posebne Infiltration naloge, ki bodo več poudarka dajale na skrivanje in pobijanje tarč, brez da bi zagnali vsesplošnega alarma.

Upamo, da bo nova ekspanzija bolj navdušila kot prejšnji dodatek Wrath of the Druids, ki je bil zgolj povprečen. To bo verjetno tudi zadnja zapuščina bolj tradicionalnih Assassin’s Creed iger, saj namerava Ubisoft z naslednjim delom Infinity franšizo popolnoma spremeniti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime