Izganjalci duhov: Zapuščina dobili slastni novi napovednik

Izganjalci duhov se vračajo! Franšiza Ghostbusters je po dolgem počitku leta 2016 dobila predelavo, ki pa je bila precej medla in se pri kritikih ni ravno dobro odrezala. A k sreči en neuspešen film ni pomenil smrt te popularne franšize, ki bo še letos dobila povsem nov del Ghostbusters: Afterlife.

Za tega smo že dobili en napovednik, včeraj pa je na splet privršal nov video. Ta pokaže malce več dogajanja in tokrat lahko celo vidimo duhove. Film je sicer še vedno videti presneto resno in v njem je zaznati bolj malo komedije. A vidi se, da je bilo v Afterlife vloženega kar nekaj proračuna, CGI efekti so naravnost čudoviti in med zvezdniško zasedbo se bo vrnil tudi originalni trio izganjalcev duhov – manjkal bo samo Harold Ramis, ki je umrl leta 2014.

Napovednik ponovno oživi slavni rešilni avtomobil Ectomobil in res je pravo veselje zopet slišati njegovo slavno zavijanje sirene. Izganjalci duhov bodo tokrat očitno mlajši, glavno vlogo pri njih pa bo nosil igralec Finn Wolfhard, ki je postal že pečat filmskih in televizijskih izdelkov iz 80-tih: videli smo ga v seriji Stranger Things, filmih IT, zdaj pa se je preselil tudi med Izganjalce duhov.

Afterlife prihaja v kina 11. novembra 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime