Igra Kena: Bridge of Spirits prestavljena na september

Razvijalec Ember Lab Team nas je že nekaj časa nazaj navdušil z napovednikom za svoj prihajajoči naslov Kena: Bride of Spirits. Gre za zanimivo akcijsko pustolovščino v kateri nadzorujemo mlado coprnico Keno. Ta si je zadala težko nalogo iskanja gorskega svetišča, a k sreči ji potovanja ne bo treba preplezati v samoti. Kena bo imela namreč za družbo svojo ekipo prisrčnih duhcev z imenom Rot, ki jih bo med raziskovanjem dežele najprej morala povleči iz skrivališč, to pa ji bo nato omogočalo pridobitev zanimivih sposobnosti.

Kena bi morala iziti že lani, a je razvijalec zaradi koronavirusa izid prestavil na 28. avgust. Žal tudi ta datum ne bo držal in Ember Lab Team je včeraj na Twitterju sporočil, da projekt zahteva še nekaj dodatnega poliranja, zato so se odločili zadevo zamakniti za slab mesec. Novi datum izida je tako po novem 21. september, igra pa bo takrat izšla na PC-ju samo preko Epic Games platforme, igrati pa jo bo moč tudi na konzoli PlayStation 5.

Kena: Bridge of Spirits je vsekakor videti čudovito in na PC-ju nam tosortnih iger, po medlem nastopu Biomutanta, boleče primanjkuje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime