Jackass Forever končno dobil prvi napovednik

Če ste bili morda firbčni v kakšne težave se bo spravila skupina odbitih kaskaderjev v novi odpravi Jackass Forever, potem je vašega neumornega čakanja končno konec. Film je namreč končno dobil svoj prvi napovednik in čeprav je znana četa odbitih možakarjev tokrat starejša in že sivolasa, bodo akcije še vedno enako odpuljene. Leta so samo številka in kakor v napovedniku pove Steve-O: “Pretres možganov je samo problem, če ga dobiš po dopolnjenem 50. letu. Knoxville je star 49. let tako da bo verjetno vse v redu.” Nato Knoxvilla brutalno zbije razjarjen bik.

V akcijo se vračajo tudi drugi člani stare zasedbe, kot so Chris Pontius, Dave Englund in mali Wee Man, v napovedniku pa lahko vidimo tudi nekaj novih pogumnežev. Snemanju se je pridružil tudi Eric André, ki je velik Jackass oboževalec in tudi on je ne bo odnesel povsem brez poškodb. V novem filmu boste pogrešili edino Bama Margero, ki je bil zaradi težav z alkoholom odstranjen iz snemanja.

Zadnji Jackass film smo dobili leta 2010, zbrana ekipa pa je nazadnje sodelovala leta 2013, ko je v kina prispel film Bad Grandpa. Med tem časom so člani pridno nabirali ideje in čeprav smo preganjanje z bikom in streljanje iz topa že videli, bomo dobili tudi kup novih pogruntavščin. Ena od teh je denimo zanimivo stacionarno kolo, ki ga je treba neprestano poganjati, drugače nas zbije ogromna roka ter tek po tekalni stezi s težko glasbeno opremo. Zaradi slednje scene sta tako Steve-O kot tudi Johnny Knoxville morala obiskati bolnišnico.

Jackass Forever prihaja v kina 22. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime