Jezen sosed med prenosom v živo vdrl v hišo streamerke ter uničil njeno opremo

Twitch kamere so ujele že marsikaj neobičajnega, a če na zahodnem svetu vidimo kakšno pobeglo bradavico in preveč nazornega kopanja v jacuzziju, je ruski svet povsem drugačen. In presneto bolj nasilen ter morbiden.

Nismo še pozabili grozljivega incidenta, ko je en ruski streamer med nizkim temperaturami na balkon zaprl svojo nosečo punco in jo s tem tudi ubil in vse skupaj posnel tudi na kamere. Zdaj pa moteča zadeva prihaja tudi iz strani ruske streamerke girl__fighter, ki je znana tudi pod preprostim imenom Victoria.

Punca v svojih prenosih v živo pleše pred kamerami in se vrti na drogu. Njeni streami so precej glasni in vsebujejo veliko glasbe in dretja, vse to pa je očitno pripeljalo do tega, da je do nje pristopil en sosed.

Ni še čisto jasno, kaj točno se je zgodilo, a sredi enega prenosa v živo lahko vidimo Victorio in eno njeno prijateljico, ko se nenadoma začneta pogovarjati z nekom izza kamere. Vidno prestrašeni ženski začneta prositi človeka naj se umakne stran, ta pa nato prevrne mizo in poškoduje snemalno opremo. Nato lahko slišimo nekaj kašljanja, saj je Victorijina prijateljica na napadalca sprožila solzilec.

Video je bil umaknjen iz Twitcha in nekaj časa se ni vedelo, ali je s puncama vse v redu. Victoria je tudi privatizirala svoj Instagram profil, a se je nekaj ur kasneje vrnila pred kamere in zopet začela s plesom.

Na Redditu se nekateri strinjajo, da je bila reakcija napadalca pretirana, a nekateri tudi obtožujejo Victorio. Njeni prenosi v živo so namreč izjemno glasni, stanovanja v Rusiji pa imajo praviloma izjemno tanke zidove, tako da je takšno početje lahko izredno moteče in samo čakalo se je, da je nekomu odneslo pokrov iz glave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime