Ghost of Tsushima večigralski del Legends bomo dobili v samostojni obliki

Ko je razvijalec Sucker Punch za svojo igro Ghost of Tsushima najavil večigralski del Legends, igralci niso pričakovali preveč. Studio namreč nima nekih večigralskih izkušenj in Tsushima je navsezadnje popolnoma enoigralska igra, tako da igralne formule ni enostavno prilagoditi za zabavo z drugimi igralci.

A vsi so se ušteli, saj je hitro postalo jasno, da je Legends presneto zabavna zadeva. Še toliko bolj je navduševalo dejstvo, da je bil ta večigralski del za vse lastnike originalne igre popolnoma brezplačen in med igranjem vam nihče ni težil z utrudljivimi mikrotransakcijami. Vse nagrade si igralec mora prislužiti samo in le preko igranja, kar je formula, ki je v današnji igričarski industriji praktično znanstvena fantastika.

Sucker Punch se je zdaj odločil Legends del še dodatno nadgraditi, a najprej morajo v igranje privabiti nove igralce. Tako bo ta večigralski del 3. septembra postal povsem samostojen in si ga boste lahko kupili za ceno 20 €. S tem boste dobili dostop do večigralske zabave, ki bo nato vsak teden do oktobra dobivala novo vsebino v obliki novih map in kozmetičnih dodatkov. Razvijalec bo vpeljal tudi nov igralni način Rivals, kjer se bosta na polju udarila dvojca 2v2, poleg tega pa nas čaka tudi težja verzija že obstoječega raida. Veterani boste veseli tudi sistema Gear Mastery, ki bo omogočil nadgrajevanje opreme na stopnjo 120, kar bo s sabo prineslo dodatne bonuse.

Igralcem bo na voljo tudi možnost nadgradnja na Director’s Cut inačico igre za 50 €, to pa vam bo odklenilo originalno enoigralsko kampanjo ter dodatek Iki Island, ki ga pričakujemo 20. avgusta.

Več informacij glede vseh pritiklin večigralstva lahko najdete na PlayStation blogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime