New World je bil manj kot mesec pred izidom zopet prestavljen

Amazonova MMO igra New World je imela precej buren razvoj. Sprva je bil projekt začrtan kot čisti PvP naslov, a je razvojna ekipa nato spremenila smer dela in vpeljala tudi PvE vsebino, ki je večigralsko izkušnjo spremenila v bolj običajni MMO.

New World je bil tudi večkrat prestavljen. Zadeva bi morala originalno iziti maja 2020, a je bila nato prestavljena na 31. avgust. Zdaj, ko smo samo še mesec od izida, je razvojna ekipa preko Twitterja sporočila, da za končni izdelek potrebuje še nekaj dodatnega časa.

K sreči nova zamuda ne bo prevelika, saj je novi datum zastavljen za 28. september. Razvijalec je v Twitter sporočilu zapisal, da želijo upoštevati nekatere želje in odzive igralcev in nedavne zaprte bete in da to zahteva dodatni razvojni čas. Odločitev za njih ni bila lahka, a na koncu želijo dostaviti najboljšo možno igralno izkušnjo.

New World je glede na igralne številke zelo pričakovana zadeva. Zaprtega beta testiranja se je udeležilo preko 200k istočasnih igralcev, kar so zelo vzpodbudne cifre. Žal pa odzivi nekaterih igralcev in kritikov niso vsi čez črto pozitivni. Največ kritik leti na PvE vsebino, ki je zelo plehka in vsebuje ogromno “grindanja” sovražnikov. Na splošno je zgodba zelo ohlapna in se čuti, da je bila štorijalna nit spisana na hitro – toliko, da ima PvE vsebina nekaj smisla.

MMO igralci bodo morda spregledali te minuse, saj novega MMO naslova nismo dobili že zares dolgo in v sili tudi hudič muhe žre. New World si lahko za 40 € privoščite na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime