Ninja oponašalec se je uspešno pretihotapil na glasbeni festival in tam spoznal druge slavne osebe

Richard Tyler Blevins, bolje znan po svojem vzdevku Ninja, morda danes ni več tako slavno ime kot na vrhuncu svoje kariere, ko je podiral rekorde gledanosti na Twitchu. A možakar je bil takrat dovolj prepoznaven, da so njegovo ime in podobo opazili tudi vsi tisti čudaki, ki sploh ne igrajo iger.

Koliko Ninjino ime še danes nosi teže se je odločil stestirati TikToker z imenom Nick Wold. Nick je pevec skupine Dreamers, a žal njegova glasbena skupina ni nikoli dosegla svetovne slave. To pomeni, da ni mogel uživati v dobrinah, kot so denimo brezplačni vstopi na razne dogodke in koncerte, ki jih drugi slavneži dobijo brez kakšnih dodatnih vprašanj.

@dreamersjoinus

I got into the rolling loud music festival for free and met all my favorite celebs by impersonating the gamer NINJA!!!

♬ INDUSTRY BABY – Lil Nas X & Jack Harlow

Vendar pa so se razmere sredi koronavirus krize nekoliko spremenile, saj nam maske zatirajo obraze in ravno to se je odločil izkoristiti Nick. Tako si je lase prebarval na značilno Ninjino barvo, si na glavo poveznil Red Bull trak ter se tako poskušal vtihotapiti na glasbeni festival Rolling Thunder. Da bi bila slika še bolj prepričljiva, se je na dogodek pripeljal v črnem terencu, pri vhodu pa se je izgovoril, da je pozabil na osebno izkaznico.

In Nicku se je uspelo vtihotapiti na glasbeni festival. Še več, srečal je razne slavne osebe, kot je denimo pevec Shaggy, se slikal z igralcem Michaelom B. Jordanom ter spoznal Jake Paulove varnostnike, na koncu pa je še užival v brezplačnem koncertu.

Podjetni oponašalec je svojo podobnost s slavnim streamerjem uporabil že prej. Samo en mesec nazaj se je v enaki odpravi prismukal na posebno košarkaško tekmo, kjer so bili zopet prisotni sami slavneži. Prav tako je svojo ličnost izkoristil za pridobitev v močno obiskani restavraciji sredi Los Angelesa – za ta dogodek je celo predčasno obvestil papracije, ki so veselo slikali lažnega Fortnite zvezdnika.

K sreči se njegov idol Tyler zaradi svojega oponašalca ne sekira pretirano in jih celo spremlja z nasmeškom na obrazu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime