Novi dražilnik za serijo Stranger Things napovedal datum izida 4. sezone

Serija Stranger Things je svoje življenje začela leta 2016, zato je malce čudno, da se pet let kasneje veselimo šele 4. sezone. Tretja sezona je na Netflix prispela julija 2019, od takrat pa se je svet zavil v koronavirus krizo, ki je zamrznila tudi Hollywood.

Snemanje 4. sezone se je tako začelo v začetku 2020, a je bilo nato hitro prekinjeno in se je nadaljevalo šele oktobra. Zdaj produkcija poteka brez večjih težav in Netflix je začel izdajati krajše dražilnike, saj nas želi opomniti, da serija še vedno obstaja.

Včeraj smo dobili nov video, ki pa zopet ni preveč zgovoren. Sestavljen je namreč iz kratkih izsečkov prejšnjih sezon, tako da ne pričakujte kakšnih večjih razodetij. Vemo pa, da nekaj prihaja in ta nekaj je zagotovo titanskih proporcev, neko vlogo pri tej pošasti pa bo očitno igrala tudi starinska ura.

Glavna poanta tega napovednika pa je datum izida. Ta je oboževalce zagotovo razočaral, saj je marsikdo pričakoval izid nove sezone še letos. Žal od tega ne bo nič, saj bomo 4. sezono gledali šele enkrat v 2022.

Takšna zamuda je skorajda zagotovo vplivala na potek zgodbe, saj so glavni igralci praktično vsi najstniki. Ti so v preteklih letih pošteno zrasli, tako da niso več videti kot neki nedolžni 12-letniki, ampak polnoletneži, ki so tik pred tem, da jim na obrazu zraste kakšna kocina. Nova sezona bo tako skoraj zagotovo vsebovala nekakšen časovni preskok, ki bo tako na eleganten način poskušal pojasniti bolj zrele igralce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime