Risana serija The Witcher: Nightmare of the Wolf dobila zadnji napovednik pred izidom

Po precej dolgem zatišju se Witcher svet ponovno prebuja. Še letos bomo na televizijskih sprejemnikih gledali v 2. sezono serije, razvijalec CD Projekt RED pa je pred kratkim obljubil, da bomo v 2021 preigravali nadgrajeno različico igre The Witcher 3: Wild Hunt.

Pretočna platforma ima v razvoju več projektov in eden izmed njih je praktično že pred vrati. Gre za novo risano serijo The Witcher: Nightmare of the Wolf, ki se dogaja leta pred avanturami Geralta. Spremljali bomo zgodbo Vesemirja, ki ga igralci iger še kako dobro poznamo in prvič si bomo lahko ogledali, kako je prekajeni lisjak sploh začel svojo kariero mutantskega lovca na pošasti.

Tudi Vesemir bo, tako kot leta kasneje Geralt, precej iskan najemnik, ki v zameno za kovance odpravi lokalne nevarnosti in se spravi delati tisto, česar se drugi ne upajo. Kljub temu ga ljudje ne označujejo za junaka, ampak nanj gledajo kot na grozljiv produkt narave, ki si zasluži pljuvanja. Vesemir bo v prvi sezoni dobil pomembno nalogo, saj bo moral pospremiti čarovnico Tetro in ne traja dolgo, da se dvojec zaplete v težave. Vesemir se bo moral ukvarjati še z eno dodatno skrivnostjo, saj nekdo na pošastne načine pobija prebivalce in za sabo pušča sledi, ki krivijo Witcherje.

Zadnji napovednik pokaže veliko akcije in nekaj humorja, serija pa bo imela tudi solidno podobo, ki jo je zrisal južnokorejski Studio Mir, ta pa je pred tem ustvaril serijo Avatar: The Legend of Korra.

Vesemir bo igral pomembno vlogo tudi v 2. sezoni igrane serije The Witcher, v risani obliki pa ga bomo na Netflixu spremljali že od 23. avgusta dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime