The Witcher 3 nadgradnja prihaja še letos – dobili bomo celo nekaj nove vsebine

Razvijalec CDPR nam je kakšno leto nazaj obljubil, da bo njihov najbolj popularni naslov The Witcher 3, ki dandanes šteje že spoštljivih 6 let, dobil grafično nadgradnjo. Ta bo usmerjena v konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X, a prikrajšani ne boste niti PC-jaši. Nadgradnja bo s sabo prinesla boljše teksture in ray tracing osvetljevanje, na novih konzolah pa se lahko veselite še bolj bliskovitega nalaganja stopenj.

Leto kasneje smo na prvem WitcherConu dobili nove informacije glede nadgradnje, a žal nam razvijalec ni prinesel kakšnega napovednika. A to ne pomeni, da so na svoje obljube pozabili, saj nadgradnja prihaja in bo izšla enkrat v 2021, bolj specifičnega datuma pa nismo dobili.

Nova različica se bo imenovala Complete Edition in CD Projekt RED v njo ni zapekel samo tehničnih nadgradenj, ampak tudi nekaj nove vsebine. Na Twitterju lahko vidimo tudi prenovljeno naslovnico igre a še preden se začnete preveč veseliti, nova vsebina ne pomeni dodatnih misij ali pa česa podobnega. V Complete Edition bomo namreč dobili samo nekaj novih predmetov, ki jih je navdihnila trenutna serija na Netflixu, ki bo decembra dobila 2. sezono. Ampak hej, mogoče bomo tako dobili vsaj povsem nov oklep, ki bo po moči prekašal vse tiste iz originalne igre.

CD Projekt RED je še sporočil, da bo nadgradnja na Complete Edition povsem brezplačna za vse lastnike originalne kopije igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime