Age of Empires 2 z novim dodatkom pridobil 3 sveže kampanje

Age of Empires 2 velja za eno najboljših strategij in čeprav je ta žanr malodane mrtev, vsaj kar se tiče AAA igričarskih vod, ga namerava Microsoft sam obuditi zopet od mrtvih. Za razvoj četrtega dela so najeli razvijalca Relic in ta je samo še nekaj mesecev stran od izida, da pa vmes ne boste stradali strateške vsebine pa bo poskrbel slavni predhodnik Age of Empires 2, ki ga je Microsoft posodobil na Definitive Edition in včeraj je igra dobila povsem nov dodatek.

Ta se imenuje The Dawn of the Dukes in v igro vpelje dve novi civilizaciji: Bohemijce in Poljake. Vsak od teh strani je dobila tudi svojo zgodbovno kampanjo, kar je tudi pečat Age of Empires iger. V Bohemiji bomo spremljali potovanja Jana Zizka, na poljski strani pa bomo gledali zgodbo Jadwige, ki je bila prva ženska monarhinja, ki se je prizadevala za združitev Poljske in Litve.

Dodana je bila še tretja kampanja z imenom Algirdas and Kestutis, ta pa se ubada z dvema princema, ki se zoperstavita križarskim pohodom.

Novi dodatek je s sabo pripeljal tudi kup novih enot in tehnoloških dreves. Zanimivo je tudi to, da so ustvarjalci spremembe vpeljali tudi v že prej obstoječe kampanje, kot je denimo Barabarossova zgodba, ki bo zdaj v sebi vsebovala ustrezne enote.

Dodatek je zdaj na voljo za preigravanje in na Steamu ga lahko izmaknete za 9,99 €. Za igranje boste seveda potrebovali osnovno Age of Empires 2 igro, ki vas na Steamu stane 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime