South Park ustvarjalca želita marihuano Tegridy Weed prodajati v resničnem življenju

Ustvarjalca South Park serije Trey Parker in Matt Stone sta nekaj dni nazaj ponosno najavila podpis enormne pogodbe z ViacomCBS-om, ki je bila vredna kar 900 milijonov dolarjev. Dogovor je ustvarjalca zavezal k ustvarjanju kar 14 South park filmov, ki bodo nato na voljo ekskluzivno za pretočni servis Paramount+, a genialna komika in očitno tudi prebrisana poslovneža bosta svoj denar uporabila tudi za zagon drugih projektov.

Matt Stone je za spletno stran Bloomberg potrdil, da nameravata spočeti povsem svojo trgovino z marihuano, kjer bi vrh ponudbe predstavljal izdelek Tegridy Weed. Ta različica marihuane je znana vsem South Park oboževalcem, ki so v zadnjih sezonah spremljali avanture vedno bolj popularnega Randyja Marsha in njegove družine, ki je zapustila meščansko življenje in se preselila na deželo, kjer skupaj z brisačo Towelijem goji prav posebno konopljo z imenom Tegridy.

Matt in Trey imata v glavah še cel kup drugih idej. Trenutno delata na novi South Park igri, o kateri vemo samo to, da bo v 3D in da bo spočeta znotraj ustvarjalca South Park Studios, veliko pa vlagata tudi v tehnologijo “deep fake”. To sta plodno uporabila v svoji YouTube seriji posnetkov Sassy Justice, zdaj pa delata tudi na daljšem filmu. Poleg tega sta v razvoj zagnala tudi novo grozljivko in delata na novem mjuziklu.

Že vse to je nepredstavljiva količina projektov, medtem ko dvojec dela tudi na povsem novi sezoni South Parka, ki jo lahko pričakujemo enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime