Call of Duty: Vanguard dobil prvi dražilnik – večja predstavitev nas čaka v četrtek, znotraj igre Warzone

Govorice, da se bo naslednja Call of Duty igra imenovala Vanguard, so očitno držale. Založnik Activision je včeraj izdal prvi dražilnik za nov naslov v sagi Call of Duty naslovov in Vanguard ime se bo očitno obdržalo do samega izida.

Dražilnik sicer ni preveč zgovoren, a je dobro zasnovan. Med ruševinami in propadlimi vojaškimi stroji lahko v naključnih predmetih vidimo obraze, video pa nam tudi dostavi vsebino štirih strani po svetu, tako da bomo v igrah zagotovo videli Američane, Ruse, evropske sile in Avstralce. Če držijo govorice od prej bo tole tudi prva igra, ki nam bo omogočala sodelovalno igranje skozi enoigralske kampanje in glede na to, da bodo očitno prisotne vse večje vojaške sile, nas čaka precej razburljiva zgodba.

Za razvojem Vanguarda stoji razvijalec Sledgehammer Games, ki je nazadnje spočel igro Call of Duty: WWII. Studio se je očitno osredotočil na zgodbe iz 2. svetovne vojne, a ta naj bi bila nekoliko drugačna, saj se naj bi odvijala v alternativnih dogodkih zgodovine.

Vprašanj imamo cel kup in k sreči nam na odgovore ne bo treba čakati predolgo. Activision bo namreč odgovore ponudil znotraj popularne igre Call of Duty: Warzone, razkritje pa nas čaka že 19. avgusta, ko se bo ob 19.30 začel dogodek Battle of Verdansk.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime