Pokémon Legends: Arceus dobil svoj drugi igralni napovednik

Preganjanje Pokémonov v resnično odprtem svetu so že dolgo mokre sanje vsakega pravega Nintendo navdušenca in razvijalec Game Freak vam bo to željo končno izpolnil v novi igri Pokémon Legends: Arceus.

Ta je en napovednik že dobila, zdaj pa se je razvijalec odločil pokazati nekaj povsem novega igranja. Zdi se, da je razvijalec od prvega videa nekaj delal na optimizaciji in posodobljena verzija igre je videti precej bolj tekoče. Še vedno bomo sicer gledali v 30 sličic na sekundo, a Pokémon igre itak nikoli niso preveč stavile na grafično podobo, ampak bolj na igralne mehanike.

Te bodo tokrat malce spremenjene, saj nas tokrat bitke ne bodo več preselile na ločen zaslon, ampak se bodo odvijale kar na lokaciji dogajanja. Boj bo še vedno potezen, a bo veliko bolj veren, saj nas igra ne bo neprestano vlekla na neke ločene, izolirane lokacije. Tako boste lahko pri lovljenju Pokémonov ustvarili tudi nekaj taktike in pred bojem boste lahko na polje priklicali nekatere že ujete zverinice, ki vam bodo ob bitki z divježem pridno pomagale.

Sprememba se bo zgodila tudi pri izbiri začetnega Pokémona, saj boste prvič lahko izbirali med zverinicami iz drugih iger: Rowletom iz Sun and Moon, Oshawottom iz Black and White in Cyndaquilom iz Gold and Silver.

Tudi sam svet bo zanimiv za raziskovanje. Naleteli boste na razna mesta, kjer boste naleteli na prebivalce, ki imajo za vas naloge, v vasicah pa boste tudi skovali svojo opremo, ki jo boste presneto potrebovali, če želite uspešno napolniti svoj Pokédex.

Pokémon Legends: Arceus izide 28. januarja, seveda pa ga bomo lahko igrali samo na konzoli Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime