Call of Duty: Vanguard dobil prvi daljši napovednik in datum izida

Založnik Activision in razvijalec Sledgehammer Games sta včeraj tudi uradno predstavila novo Call of Duty igro Vanguard. Ta je sicer nedavno dobila kratki dražilnik, a včeraj smo končno dobili tudi pravi napovednik, ki nas zopet zapelje v obdobje 2. svetovne vojne.

To niti ni preveč čudno, saj je Sledgehammer Games nazadnje spočel streljanko Call of Duty: WWII in zdaj bomo spet stopili v blatne gojzarje vojakov iz največjega svetovnega konflikta in se bojevali preko vzhodne in zahodne fronte, Afrike in Pacifika.

Napovednik nam prikaže nekaj silovitih strelskih spopadov, kjer ne manjka skakanja s padali na obalo Normandije, bojevanja ogromnih tankov v Severni Afriki, v enem kadru pa lahko vidimo tudi Stalingrad, ki se je znašel pod obleganjem Nemcev.

Enoigralska kampanja je videti sila zanimivo, razvijalec pa nam bo tokrat predstavil nekoliko drugačno zgodbo. Dogajanje se bo namreč odvijalo po temu, ko bo Hitler že požrl svojo tabletko in sile osi so bile poražene. A ne v celoti, saj bo ena veja vojske, ki ji bo poveljeval glavni zlobec Heinrich Freisinger, preko skrivnostnega projekta, kodno imenovanega Phoenix, poskušala odkriti Hitlerjevega naslednika. Ne vemo, če ima to preveč smisla, a sliši se zanimivo.

Call of Duty: Vanguard prihaja 5. novembra na PC ter konzole Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 in PlayStation 5. Prednaročniki boste dobili zgodnji dostop do bete, ki naj bi se, glede na govorice, odvila med 10. in 12. septembrom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime