NoSkyrim modifikacija vam onemogoči igranje Skyrima

Skyrim vsebuje tisoče in tisoče modifikacij, ki igralce vedno znova kličejo v vnovično preigravanje igre, pa čeprav znajo ti povedati osnovno zgodbo že na pamet. Vedno pa se najde kakšna nova stvar, ki vas prepriča v novo igranje, pa naj bodo to novo ustvarjene naloge, povsem nov sistem, ki predrugači bojevanje ali pa bolj podrobne animacije za igranje v VR pogledu.

Skratka, po desetih letih od izida imajo nekateri igralci že vrh glave te virtualne droge, ki vas najraje prepriča v ure dolgo ukvarjanje s stotinami modifikacij, na koncu pa zadevo igrate samo kakšno uro, preden vsega skupaj ne izbrišete in nato vse skupaj ponovite nekaj mesecev kasneje.

Ravno tem igralcem je namenjena modifikacija NoSkyrim izpod rok ustvarjalca ThatLittleCommie. Ta ima eno preprosto nalogo: zaustavi igranje Skyrima. Ob namestitvi datoteke se ob zagonu igre ne bo zgodilo nič in tako ste enkrat in za vselej rešeni prekletstva igranja Skyrima.

Modifikacija je bila sprva naložena na popularno stran Nexus Mods, a se moderatorjem strani ni zdela smešna, zato je bila izbrisana. Ustvarjalec pa se ne da kar tako: zagnal je spletno peticijo za vrnitev modifikacije na Nexus Mods, na Redditu pa je tudi ustvaril posebno vejo SaveNoSkyrim, kjer se igralci lahko pogovarjajo glede svojih izkušenj iz neigranja Skyrima. Dokler Nexus Mods ne usliši prošenj, lahko zadevo snamete iz alternativnega vira.

Če bi morda igro vendarle želeli igrati, a se vam ne da ukvarjati z nameščanjem stotin modov, potem si lahko ogledate zanimivo orodje Wabbajack, ki vse to postori namesto vas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime